Polder Sport
Vasaloppet - Officiell Vasaloppsbutik

Nytt och hett från Odlo

Pölder Sport har jobbat med Odlo i många år och vi vet hur bra deras träningskläder är. Man driver innovation, nytänk och materialval framåt. Odlo är en komplett leverantör av kläder för träning och speciellt då pulsidrotter som längdåkning och löpning.
Alla skidkläder är framtagna för att möta dina krav för rörlighet, passform, funktion, vind- och vattenavvisning samt hållbarhet. Till denna vinter kommer Odlo med nya modeller som är mycket intressanta och ser bra ut. Odlo är alltid högsta kvalitet och du blir inte besviken på funktionen i deras kläder.

Nyhet - Langnes

Langnes är en mycket fin nyhet för längdåkning. Jackan är i tunn softshell med vindskyddande membran. Kombinera med tights Zeroweight eller Ceramiwarm och du har ett kanonfint och funktionellt set för längdåkning. Finns både för herr och dam.

Nyhet - Engvik

Engvik är en något kraftigare jacka för dig som vill ha lite extra skydd. Vindtät front och vattenavvisande material. Byxan är åtsittande men inte FÖR tight. Favoritset för motionsåkaren? Finns för både herr och dam.

Underställ Performance

ODLO är även ett av de ledande varumärkena när det gäller underställ. Fundamentals Performance Set är ett mycket bra alternativ för intensiva sporter som längdåkning. Setet köper du till specialpris hos oss på Pölder Sport. Vill du ha ett varmare underställ ska du titta på Performance Warm Eco. Båda seten finns för både herr och dam.

Odlo har alla kläder du behöver i längdspåret. Från underkläder och underställ till jackor och tights med grym funktion.

Odlo Performance Warm - perfekt underställ för dig som vill ha något lite varmare.