Polder Sport
Vasaloppet - Officiell Vasaloppsbutik

Sportful- Det italienska varumärket

Italienska Sportful har sedan 70-talet levererat produkter till aktiva utomhusentusiaster. Sedan varumärkets start har en viktig princip alltid kvartstått: att återuppfinna och förbättra klädutrustningen som krävs av mästare, sportmänniskor och friluftsälskare för att ta sin prestation till nästa nivå och känna sig ett med sin omgivning!

Vi på Pölder Sport är väldigt glada över att till årets säsong äntligen kunna erbjuda dig italienskt mode ute i längdspåret. Det är ett varumärke som drivs av att ta fram snygga och komfortabla kläder till männsikor som älskar långa dagar ute i spåret!

Matcha med Sportful

Matcha i skidspåret denna vinter med produkter från Sportful! När vi snackar klädpaket från Sportful handlar det främst om Squadra men även modellerna Cardio och Rythmo är väldigt bra val för längdspåret denna vinter!

Squadra

En modell som vi håller väldigt högt! Både jackorna och byxorna innehåller Gore-Tex Infinium-tyget som håller dig varm ute i spåret. Squadra möter alla behov för utomhusentusiasten och här kan du se produkter från den populära modellen!

Mössor och pannband från Sportful

I skidspåret handlar det om att hålla sig varm från topp till tå. Toppen har Sportful 100% koll på och erbjuder både mössor och pannband som passar perfekt för längdåkning.