Polder Sport
Vasaloppet - Officiell Vasaloppsbutik

Välkommen till en Officiell Vasaloppsbutik

Sedan länge är vi en officiell vasaloppsbutik med ett nära samarbete med Vasaloppet och som officiell vasaloppsbutk har vi ett stort och unikt sortiment för längdåkare och löpare. Ett utbud som garanterar kvalitet och funktion för att du som skidåkare eller löpare ska kunna ta dig an något av Vasaloppets alla utmaningar på allra bästa vis.

Att vara officiell Vasaloppsbutik innebär också att vi kan erbjuda dig en stor och bred kunskap kring allt som har med längdåkning och löpning att göra. Många av våra anställda har en lång och gedigen bakgrund inom längdåkning, löpning och träning med flera starter på Vasaloppet, Nattvasan, Öppet Spår, Ultravasan och på de andra loppen under Vasaloppets Vintervecka/Sommarvecka samt de som ingår i en Svensk Klassiker.

Kort och gott, som stolt officiell längdbutik sedan många år så:

  • Hittar du alltid kompetens hos vår personal.
  • Ett brett och unikt sortiment för alla skidåkare och löpare, nybörjare som elit.
  • Utrustning av bästa kvalitet oavsett vilken prisnivå du än väljer.
  • En heltäckande skidservice

Vi är en Officiell Vasaloppsbutik med skidspecialister och skospecialister som hjälper dig att hitta rätt!

Registrera dig för vårt digitala nyhetsbrev!

Det kommer ut en gång i veckan hela året och ger dig produktinformation, kampanjer, nyheter, events och videotips från våra specialister.

Det är vi som arbetar på Pölder Sport

Det är vi som arbetar på Pölder Sport och som hjälper dig att alltid få rätt utrustning till dina utmaningar vart i landet du än bor.