Polder Sport
Vasaloppet - Officiell Vasaloppsbutik
Orienterare är ute och orienterare i skog i Sverige

Orientering hos Pölder Sport

Pölder Sport är stora inom Orientering och hos oss hittar du allt du behöver för träning och tävling inom orientering. Vi har ett komplett sortiment och försäljning online, i butiken samt ute på orienteringstävlingar. Hos Pölder Sport jobbar orienterare med ett stort hjärta för sporten och det märker du av i vårt sortiment. Välkommen till orientering hos Pölder Sport! Se alla våra aktuella försäljningstillfällen ute på tävlingar.

Pölder Sport är på plats med personal och massor av utrustning under många orienteringstävlingar i Sverige mellan mars-sept. Vi tar med orienteringsskor, kläder för orientering, kompassor, väskor, tillbehör, kosttillskott och en hel del annat. Önskar du att vi tar med oss något särskilt till något av våra stopp så hör av dig!

Aktuella OL-tävlingar Pölder Sport har försäljning på

På följande tävlingar har du möjlighet att handla av oss på plats, fler stopp kommer tillkomma under vår, sommar och höst.

  • 10MILA i Skellefteå 18-21 maj
  • DM Sprint i Småland OK Vivill 3 juni
  • Tre skåningar och en dansk 16 Juni
  • Tjoget 1 Juli

Du hittar hela vårt sortiment av orientering online som du alltid handlar med snabba leveranser och fri frakt över 299 kr.

Utvalda orienteringsskor

Utvalda orienteringskläder