Polder Sport
Vasaloppet - Officiell Vasaloppsbutik

Våra Skateskidor - intresset ökar och våra favoriter

Skateintresset växer hela tiden och till nästa Vasavecka kan du ta dig an Öppet Spår i fri stil och sedan ett tag tillbaka så har vi även Nattvasan för alla skatesugna. Det är bara några tecken på stilens framfart i Skandinavien.

DIN BÄSTA SKATEUPPLEVELSE BÖRJAR HOS OSS

Oavsett om du ska förnya din utrustning, komma igång med skate eller tänka om kring dina val så kommer du inte vara ensam om det i vinter. Skate är roligt! Det visar sig också hos klubbar och anläggningar runt om i landet som satsar mer på Skate-spåren.

Vad ska du köpa för skateskidor?

Bästa rådet från oss – köp din utrustning av en specialist! Då får du utrustning som fungerar men ännu viktigare, du får skateskidor som plockas ut att passa dig till 100%. Det går inte att tjata för mycket om vikten av att ha skidor som är anpassade efter dig och dina behov. Och så tycker vi att du ska lägga lite extra krut på din skateutrustning, det kommer bli roligare, din upplevelse kommer bli större och viljan att åka mera kommer öka. Ta hand om din utrustning så kommer den glädja dig under många, många år.

Vi lägger ner mycket tid på din skate-skida!

När du handlar av oss så tas din beställning emot av skidspecialister som klämmer och känner sig fram för att hitta rätt egenskaper innan de låter maskiner trycka skidan för att helt säkerställa rätt värden. Vad är då så viktigt med spannet på en skate-skida? Jo, det måste vara betydligt hårdare spann än på en vanlig klassisk skida. Och än mer viktigt så är placeringen av slutspannet grymt viktigt.

Stort lager av skateskidor

Vi säljer mycket skateskidor och har alltid ett stort lager hemma. Framför allt så har vi ett bra urval att välja från till dig och kan erbjuda en snabb leverans över hela landet.

En favorit hos våra specialister?Atomic Redster S9 Gen S Shift-In

I processen med att utveckla denna skida har Atomic radikalt förändrat sättet att tillverka och designa en skatingskida. Resultatet är en skida som ökar kraften i varje skär och ger ett längre och mer effektivt skär. Skidans nya och unika mått gör att den helt enkelt snabbare och mer effektiv.

HETA SKATESKIDOR HOS OSS JUST NU

AKTUELLA SKATESKIDOR

VI REKOMMENDERAR SKATESKIDOR I SKIDPAKET

Atomic Redster S9 Gen S Shift-In är en GAME CHANGER! Fråga oss gärna om den.

FIscher presenterar flaggskeppen inom skate. VIdeon är på engelska.