Polder Sport
Vasaloppet - Officiell Vasaloppsbutik

Sportglasögon för alla aktiviteter

När du idrottar utomhus finns det stora fördelar med att använda ett par bra sportglasögon. Förutom att de förhindrar farligt UV-ljus att nå dina ögon skyddar de även mot fartvind, snö, stavspetsar, grus mm. Du kan även få stora fördelar för din idrott med rätt lins i olika ljusförhållanden. Se kontrasterna i snön bättre på vintern eller se detaljerna i terrängen bättre när du springer eller cyklar. Det hjälper dig till snabbare och bättre beslut.

Hos Pölder Sport satsar vi framför allt på Bliz, Oakley och Northug. Tillsammans täcker de alla behov och prislägen för våra kunder. Du ser samtliga av märkena på elitatleter i flera olika sporter. Samtliga linser från både Oakley, Northug och Bliz blockerar 100% UV-ljus.

Bliz

Teknologin Nordic Light används i de bättre linserna hos Bliz. De är framtagna för att förbättra kontraster och färger i det lite sämre ljus som vi nordbor ofta tränar och tävlar i. Det ger dig tydlig och skarp syn även i sämre förhållanden.

Oakley

Självklart val för dig som inte vill kompromissa med kvalitet och design. Deras PRIZM-teknologi är suverän och hjälper dig genom ett bättre seende att reagera snabbare. PRIZM-linserna förhöjer kontrast, färger och detaljer i den omgivning du befinner dig i. För oss längdnördar är PRIZM Sapphire och Snow ultimata linser.

Northug

Ganska nytt märke hos oss på Pölder Sport. Flera fina modeller för oss längdåkare. Givetvis designade och utvecklade för att ge dig så bra syn som möjligt när du susar fram i spåret.

Tips för brillorna!

Tycker du att dina glasögon immar igen? Se till att de sitter bra på men inte för tight. Sätt inte upp glasögonen på huvudet när du är varm, då immar de igen direkt när du flyttar ned dem på näsan igen.

Lär dig mer om Oakleys PRIZM-teknologi.

Se presentation av Northug Eywear.

Checka in Bliz nya Nano Optics-linser.