Polder Sport
Vasaloppet - Officiell Vasaloppsbutik

Takboxar för äventyren i vinter

En takbox underlättar livet för dig som tycker om äventyr och resor med familjen, vännerna eller klubben oavsett säsong. Här hittar du vårt sortiment av takboxar som fokuserar på skidor men som så klart kan packas säkert med allt som ryms i boxen. Vi har alla en passion för att leva ett aktivt liv genom att utforska den fantastiska naturen eller resa runt i världen med familj och vänner.

Thule delar din önskan om att kunna ägna mer tid åt dina passioner – med en takbox slipper du lägga tid på att fundera över hur du ska få med dig allt du behöver. I över 75 år har Thule skapat lösningar som underlättar livets äventyr och det svenska företaget fokuserar helt på att utveckla smarta, snygga produkter av hög kvalitet som är miljövettiga, säkra och enkla att använda, så att du kan ta med dig de saker som betyder mest för dig.

Oavsett vad som driver dig och vad du söker efter. Vart du än är på väg, vad du än tar med dig. Thules takboxar ger dig friheten att leva ditt aktiva liv fullt ut.

Det svenska företaget Thule gör livet enklare för dig som älskar att aktivera dig och hela ditt gäng, året runt.

Våra alternativ att välja på

Vi har valt ett ett par takboxar med fokus på skidåkning men som så klart fungerar året runt till den packning du till ha med dig.

Våra tillbeör till takboxar att välja på

Tillbehör som underlättar och optimerar din användning av takboxar för hantering och packning.

Thule visar upp sitt testcenter. Du som kund ska känna dig trygg i att produkterna håller och är säkra för dig, din packning och framför allt för de små.