Vätskeryggsäckar

Vätskeryggsäckar för tävling och träning

Genom att använda en vätskeryggsäck så kan du få med dig allt du behöver samt dryck på ett smidigt och säkert sätt. Genom att använda dig av en vätskeryggsäck när du springer eller åker längdskidor får du smidigt i dig vätska vilket gör att du kan pusha dig till nästa gräns när du tränar. Vätskan som du har med i väskorna ligger oftast i en bladder/vätskebehållare som finns olika storlekar och från bladdern går en drickslang ut ur väskan som gör att du enkelt når din dryck när du behöver den utan att behöva stanna. Vissa väskor kommer med mjuka flaskor som ryms i lättillgängliga fickor på ryggsäcken/västen. För packning får du hålla utkik efter hur många liter väskan är anpassad för och om det finns smarta fickor, yttre förvaring osv. 

Varför en vätskeryggsäck?

När du är ute på dina äventyr kan det bli opraktiskt att ta med dig en vattenflaska. Det smidiga med en vätskeryggsäck är att du smidigt kan få med dig vätska ut under dina träningspass. Med en vätskeryggsäck kan du även få med dig mer utrustning eller hjälpmedel under din träning. Många av våra vätskeryggsäckar har en smart design där det finns utrymme för ett par handskar eller energi-produkter.

Vätskeryggsäck längdskidor

Behöver du en ryggsäck för ett långlopp eller bara din träning? När du är utomhus på vintern finns alltid risken att det kalla vädret gör att ditt vätskesystem fryser. Därför rekommenderar vi att du köper en vätskeryggsäck som är bra isolerad, för att du ska kunna få i dig vätska under hela ditt äventyr. Behöver du hjälp med att veta vilken vätskeryggsäck som passar för längdåkning? Då är du varmt välkommen att kontakta vår duktiga personal.

Vätskeryggsäck för löpning

När du springer är det viktigt att din vätskeryggsäck känns smidig och att den belastar rätt muskelgrupp. Vi rekommenderar därför att du köper en ryggsäck som är anpassad för löpning. Behöver du hjälp med att veta vilken vätskeryggsäck som passar för löpning? Då är du varmt välkommen att kontakta vår duktiga personal.

Vätskeryggsäckar hos Pölder Sport

Hos oss kan du köpa vätskeryggsäckar i olika storlekar, modeller och funktioner som passar perfekt för längdåkning, löpning, trailrunning, MTB, landsvägscykling och vandring. Vi har ett noggrant urval av vätskeryggsäckar från varumärken som vet hur en vätskeryggsäck ska sitta på din kropp, vad de ska kunna rymma och hur användaren vill nå sin dryck. Här finns vätskeryggsäckar för både sommar och vinterbruk och för alla sorters av aktivitet. Fråga oss gärna om våra vätskeryggsäckar så hjälper vi dig gärna att hitta rätt modell.

Läs mer +
Sortera
Visar 28 av 183