Polder Sport
Vasaloppet - Officiell Vasaloppsbutik
Salomon Time To Ski - en inspiration för längdskidåkningsälskare.

Salomon Time To Ski

Salomon bjöd upp sina stjärnor och våra specialister till Salomonhuset i Åre! Under ett par avsnitt får ni möta Vasaloppsvinnare, produktexperter och så en och annan olympisk mästare som tillsammans inte bara kommer inspirera dig utan också dela med sig av kunskap och träningstips kring längdskidåkning.

KOLLA TIME TO SKI PÅ PÖLDER SPORTS YOUTUBEKANAL!

Ett team från Salomon och Pölder Sport åkte till Salomons hus i Åre för att prata längdåkning under ett par dagar. I Time To Ski-serien får du ta del av längdinspiration och våra experters och specialisters kunskaper. Premiären av Time To Ski är 21 november kl. 19.00.

Jesper Johnsson är upp i Åre för att spela in Time To Ski med Salonon och Pölder Sport

Jesper Johnsson

Allkonstnär från Åreguiderna med lång erfarenhet inom längdskidåkning som både tränare och kommentator. Med uppdrag för både Eurosport, Vasaloppet och världscup är Jesper ett välkänt ansikte i längdsverige. Till vardags tar han hand om gäster i Årefjällen på både cykel och skidor.

Time To Ski - Lina Korsgren

Lina Korsgren

Lina är en av världens bästa längdåkare på damsidan med segrar i de allra största loppen som Vasaloppet, Marcialonga, Jizerska och Årefjällsloppet. Lina har många tävlingsvinster i bagaget och vann 2020 totalen i Visma Ski Classic även sprint och bergspristävlingen. Att ha med Lina i Salomonhuset skapar både erfarenhet och inspiration hos tittaren.

Time To Ski - Mathias Fredriksson

Mathias Fredriksson

Med sin långa och framgångsrika karriär som resulterat i många mästerskapsmedaljer från SM, VM och OS så har han mycket att säga och lära ut kring allt som har med längdåkning att göra.

Pölder Sports skidspecialist Björn Andersson - uppe i Åre under inspelningen av Time To Ski

Björn Andersson

En av Pölder Sports skidspecialister och f.d elitåkare och aktiv i Nattvaseteamet TEAM HOPPSKATERS. Björn har lång erfarnhet av både längd och rullskidåkning på absolut högsta nivå.

Kalle från Pölder Sport är upp och spelar in Time To Ski

Kalle Hellberg

En av Pölder Sports skidspecialister och f.d elitåkare och aktiv i Nattvaseteamet TEAM HOPPSKATERS. Kalle har lång erfarnhet av längdåkning och utrustning.