Polder Sport
Vasaloppet - Officiell Vasaloppsbutik

Välj rätt strumpor

Har du inte testat en riktigt bra strumpa för dina vinteraktiviteter så är det dags att göra det nu. Vilken skillnad det är! En tekniskt bra strumpa med ull ger dig mycket bra komfort och värme, även om den blir fuktig. Att vara torr och ha en skön känsla i sina pjäxor eller skor minskar också risken för skav och gör att du kan fokusera på att åka och ha roligt.
Hur tjock strumpa du ska välja beror givetvis på hur frusen du är samt vilken pjäxa du åker i eller vilken sko du har på dig.
Gör dig själv tjänsten att skaffa ett par bra strumpor. Du kommer inte ångra dig.

Våra varma topprekommendationer

Varma, tekniska strumpor som sitter mycket bra på foten. Passar längdåkning och alla andra aktiviteter under kyliga dagar.

Normaltjocka strumpor för längdåkning och vinterlöpning

Mycket bra strumpor för dig som tränar utomhus med hög intensitet.

SealSkinz & Lenz

För dig som är riktigt frusen finns SealSkinz & Lenz. SealSkinz är vattentäta strumpor med membran som andas. Håller foten torr både inifrån och utifrån. Lenz är batteriuppvärmda strumpor som sitter bra på och värmer kalla fötter. Värmen styr du med fjärrkontroll eller mobilapp.
Superstrumpor som hjälpt många kalla fötter hos skidåkare, cyklister, jägare mm.

Mer strumpor

Hos Pölder Sport har vi ett stort sortiment av strumpor även för träning och aktiviteter under sommartid eller inomhus. Allt från tunna, korta löparstrumpor till kompressionsstrumpor och orienteringsstrumpor.