Miiego Hörlurar
MiiBUDS Action II Black

Visa produktinformation
Välj variant: OZ
1 199 kr
avarda

Delbetala från 50 kr i 24 månader

Ej i lager

Beskrivning

Möt din nya ultimata träningspartner - Miiego MiiBUDS Action.
 
Miiego MiiBUDS Action är helt kabelfria och äkta trådlösa hörlurar (TWS) byggda med säker öronkroksdesign som gör att de sitter på plats hela tiden. IPX6 vattentät certifiering, toppmodern ljudprestanda med premium COMPLY® samt en extrem och imponerande batterikapacitet som ger dig upp till 90 timmars total speltid. Genom att använda högkvalitativa och optimerade ljudkomponenter levererar Miiego alltid ett kristallklart ljud med en kraftfull bas och skarp diskant. Utmärkt ljudkvalitet och kompromisslös musikupplevelse, oavsett för inomhus- eller utomhusbruk.
 
Hörlurarna är helt svett- och vattentäta och konstruerade för en aktiv livsstil och för att överleva det hårda och utmanande skandinaviska klimatet. De kan användas under alla tränings- och väderförhållanden. Du behöver inte oroa dig, dina Miiego MiiBUDS Action kommer att följa med dig i alla väder!
 
Den flexibla och mjuka passformen håller sig bekvämt och säkert på plats under hela träningen. Designen gör att de passar perfekt aktiviteter som löpning, längdskidåkning eller bara en aktiv rörelse i allmänhet.

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •