Trimtex Orienteringsbyxor

Trainer 2.0 Pants TX Junior

Visa produktinformation
Välj färg: Black
Välj storlek: 140
849 kr

Delbetala från 35 kr i 24 månader

Ej i lager

Beskrivning

Skapad av naturen och det nordiska klimatet, lovar vi att leverera kompromisslös kvalitet och ta vårt ansvar för miljön på största allvar. Alla våra Clean Grit produkter är tillverkade av minst 50% återvunnet material. I denna produkten används material som är producerade av återvunnen PET (grundmaterialet i polyestertyg) som förbrukar 33% mindre energi jämfört med produktionen av ny PET.  

Detta är en enkel och mångsidig byxa i ett vind- och vattenavvisande material framtill och ett töjbart material som andas baktill som gör byxan flexibel och bekväm att ha på sig, även vid större rörelser. Förutom det ventilerande materialet baktill, har byxan ventilation under knäna. Den övre delen av byxan har också meshfoder så att den är mer bekväm när du svettas. Det finns även praktiskt blixtlåsöppningar på benen, en elastisk linning med snörning och enhandsåtstramning längst ned, samt blixtlåsficka på höger sida och reflexdetaljer för ökad synlighet.

 

Trimtex Trainer TX-serien är en klassiker och en storsäljare bland träningsbyxor, passar också utmärkt som uppvärmningsbyxa vid tävling.

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •