Salomon Löparskor
Glide Max U

Visa produktinformation
Välj skostorlek: UK 10,5
Välj färg: Lunar Rock/Black
640 kr  -60%
Rek. pris: 1 599 kr
avarda

Delbetala från 27 kr i 24 månader

Ej i lager

Beskrivning

Ni som allitd älskat Hokas Clifton-serie och andra väldämpade skor - testa denna!

Salomon Glide Max är en lätt och väldämpad väglöpningssko med högre mellansula och en mellansula i Energy Surge-skum som ger ett mjukt steg. Samtidigt som Reverse Camber-tekniken säkerställer blixtsnabba övergångar från isättning till frånskjut. Det är en bekväm, avancerad sko vars ovandel i engineered mesh sköter ventilering och värmereglering.

Salomons karakteristiska Rocker-utformning Reverse Camber kombineras med ett dropp på 10 mm skapar en mer framåtdrivande rörelse som gör att du snabbare kom till fotavslut samt avlastar kroppen på ett bättre sätt. Du tillbringar mindre tid på marken och mer tid i rörelse framåt. Den höga mellansulan i kombination med Salomons grymma mellansula med Energy Surge-material ger bra energiåtergivning och mjuk dämpning.

I ovandelen återfinns Salomons SensiFit™-teknik löper längs hela foten, från mellansulan till snörningssystemet, och ger en stabil och fotnära passform med precision runt hela foten. Engineered Mesh i hela ovandelen har en hög ventilationsförmåga som skapar ett skönt klimat med hög komfort hela vägen. 3D-printade detaljer ger extra stöd och hållbarhet.

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •