Salomon Trailskor

Pulsar Trail Pro W

Visa produktinformation
Välj skostorlek: UK 4
Välj färg: Purple Heather/Amparo Blue
1 019 kr  -40%
Rek. pris: 1 699 kr

Delbetala från 42 kr i 24 månader

Ej i lager

Beskrivning

Salomon Pulsar Trail/Pro är en väldämpad trail-sko som passar perfekt när du ökar farten längs stigarna. Tack vare Energy surge-skum som ger ett mjukt steg med bra energiåtergivning samt att denna modellen har Salomons Energy blade och fungerar som en språngbräda med extra studs i frånskjutet. Reverse Camber-tekniken säkerställer blixtsnabba övergångar från isättning till frånskjut. Pulsar Trail/PRO kommer till sin rätt på fartpassen och tävlingar.

Salomons karakteristiska rocker-utformning Reverse Camber kombineras med ett dropp på 6 mm skapar en mer framåtdrivande rörelse och gör att man snabbare kom till frånskjut samtidigt som det avlastar kroppen på ett bättre sätt. Du tillbringar mindre tid på marken och mer tid i rörelse framåt. Den spänstiga mellansulan med Salomons Energy Surge-material har riktigt bra energiåtergivning och mjuk dämpning som i kombination med Energy Blade-teknik skapar en språngbrädsliknande-känsla och ger extra studs frånskjutet. Energy blade från Salomon är inte en hel platta i styvare plast utan här har man likt Adidas använt sig av stänger som återfinns i mellansulan, det udnerlättar när man springer trail där man skapar en mer följsam sko men ändå får effekten av plattan vid frånskjutet. 

Ovandelen är en klassisk Salomon trail-ovandel med snörnings-systetmet Quicklace som verkligen smiter åt och håller foten på plats. Tunnare mesh med förstärkningar som gör skon väldigt hållbar utan att tumma på race-känsla. En skräpavvisande krage sträcker sig från häl till tunga och hållar skräp borta.

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •