Salomon Längdskidor

S/LAB Carbon Classic Red Prolink

Visa produktinformation
Välj längd: 188 CM
kg
Fältet är obligatoriskt
cm
Fältet är obligatoriskt
eu
Fältet är obligatoriskt
Fältet är obligatoriskt
Fältet är obligatoriskt
6 499 kr

Delbetala från 271 kr i 24 månader

Ej i lager

Beskrivning

OBS VIKTIGT!! Vissa längder finns bara i ett specifikt vikt-intervall:

  • 196 cm / 60-65 kg
  • 201 cm / 70-75 kg
  • 206 cm / 80-85

Detta är en av många längdskidor som är tillgängliga för förbokning till nästa säsong. Missa inte chansen att få ett riktigt guldpar från leverantörernas fabriker och racingavdelningar. Förbokade längdskidor levereras under tidig höst.

 

Salomon S/LAB Carbon Classic är Salomons mest innovativa och lätta skida någonsin, används på världscup-scenen av bland annat Maja Dahlqvist och Jessie Diggins. Konstruerad för att förstärka både ditt frånskjut och din acceleration och är en skin-skida för tävling eller med högsta möjliga krav. Det nya G5%-belaget är snabbt på alla slags underlag och med Thin Ply Carbon får du bättre acceleration i varje skär. Skidan är ett utmärkt och säkert val för långa distanser med växlande snöförhållanden. 

Salomon har jobbat hårt och sedan ett tag tillbaka känner vi att skidorna har de snyggaste spannkurvorna i våra mätningar. Våga testa Salomon! Klä upp dig med nya färgen på båda skidor och pjäxor och fixa toppenglidet i spåren!

Glöm inte att beställa med bindning till dina längdskidor. Vi monterar dessa gratis. 

Hur väljer jag längd på längdskidan?
Generellt bör vuxna åkare ha klassiska skidor som är 20-30cm längre än kroppslängden (ca 5-10cm för skateskidor). Barn och juniorer bör ha klassiska skidor som är 5-20cm längre än kroppslängden (0-10cm för skateskidor). Det är alltså grundregeln. Lämna en kommentar till oss om du vill att vi väljer längd åt dig när du beställer dina längdskidor.
Skulle du råka välja en längd som inte passar dig kommer vi kontakta dig när vi plockar ut dina längdskidor!

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •