Salomon Längdskidor

S/MAX Classic Shift-In

Visa produktinformation
Välj längd: 188 CM
kg
Fältet är obligatoriskt
cm
Fältet är obligatoriskt
eu
Fältet är obligatoriskt
Fältet är obligatoriskt
Fältet är obligatoriskt
3 699 kr

Delbetala från 154 kr i 24 månader

Ej i lager

Beskrivning

OBS VIKTIGT!! Vissa längder finns bara i ett specifikt vikt-intervall:

  • 188 cm / 60 kg
  • 196 cm / 
  • 201 cm / 70-85 kg
  • 206 cm / 80-90 kg

Salomon S/MAX Classic Shift-In är en klassiskt vallnigsbar modell för dig som ha vill en rolig skida med tävlingskänsla. Konstruerad i en S/LAB Carbon Classic-anda som garanterat ger komfort, mångsidighet och HÖG prestanda!

S-CORE 45-kärnan har en fin känsla och ger låg vikt i kombination med den beprövade hållbarheten hos Densolite. Kärnan är tillverkad med större miljöhänsyn där nio återvunna plastflaskor utgör 45 % av kärnans vikt!

Stora nyheten är att skidan har en inbyggd platta som fungerar ihop med nya flyttbara bindningen, Salomon Prolink Shift-In. Vrid bara vredet på bindningen för att justera grepp och glid utan att ta av dig skidorna. Vrid på Shift-In-vredet åt höger för bättre grepp eller åt vänster för mer glid – eller lämna vredet i mittläget om du vill ha det bästa av två världar. Anpassa skidan mer personligt efter åkstil och terräng!


OBS: Bindning ingår inte i den här skidan. Många leverantörer väljer att visa upp sina skidor med bindning, men notera att bindningen inte ingår i skidan. Du får därför inte glömma att köpa med en bindning om behöver en.

Hur väljer jag längd på längdskidan?
Generellt bör vuxna åkare ha klassiska skidor som är 20-30cm längre än kroppslängden (ca 5-10cm för skateskidor). Barn och juniorer bör ha klassiska skidor som är 5-20cm längre än kroppslängden (0-10cm för skateskidor). Det är alltså grundregeln. Lämna en kommentar till oss om du vill att vi väljer längd åt dig när du beställer dina längdskidor.
Skulle du råka välja en längd som inte passar dig kommer vi kontakta dig när vi plockar ut dina längdskidor!

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •