Salomon Trailskor

Sense Ride 4 M

Visa produktinformation

Produkten har utgått

Beskrivning

Salomon Sense Ride 4 M Copen Blue/Black i ny uppdaterad version som erbjuder stor komfort och bra energiåtergivning tack vare den unika Optivibe™-dämpningen. Salomon Sense Ride 4 har nu en ännu tåligare och ventilerande ovandel med skräpavvisande mesh. Samt att kombinationen med SensiFit™ och Quicklace-systetmet skapar en nära passform och gör att foten omsluts ordentligt.

 

Mellansulan som är uppbyggd med OptiVibe-teknologi är en unik kombination av dämpning och dynamik. En mix av dämpning som tar emot själva stötarna och en unik teknik som minskar vibrationerna som uppkommer i musklerna vid löpning. Det hjälper musklerna att slappna av så man får en mycket mer framåtdrivade energi istället för att lägga energi på att spänna musklerna. Det minskar tröttheten i musklerna och skapar ett skönt flow i varje löpsteg, precis som man vill ha. 

 

Undertill återfinns Contagrip® MA som är anpassats för alla slags underlag. Både geometrin och gummisammansättningen är skapad för att ge dig självförtroende och kännas trygg på våta, torra, hårda eller lösa underlag. Samt en integrerad profeel-film som skydd mot rötter och stenar.

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •