Salomon Löparskor

Sonic 4 Accelerate M

Visa produktinformation

Produkten har utgått

Beskrivning

Salomon Sonic 4 Accelerate M Palace Blue/White i ny uppdaterad version är utformad för att vara ännu snabbare men med bibehållen dämpning. Salomon har Optivibe™-dämpningen för att minska vibrationer utan att tumma på den studsiga känslan och energiåtergivning i varje löpsteg. Salomon Sonic 4 Accelerate har en förfinad ovandel i sömlös mesh med en minskad mängd material vid framfoten, hälen och plösen för att få en tightare passform. Släpp lös kraften med Accelerate!

 

Mellansulan som är uppbyggd med OptiVibe-teknologi är en unik kombination av dämpning och dynamik. En mix av dämpning som tar emot själva stötarna och en unik teknik som minskar vibrationerna som uppkommer i musklerna vid löpning. Det hjälper musklerna att slappna av så man får en mycket mer framåtdrivade energi istället för att lägga energi på att spänna musklerna. Det minskar tröttheten i musklerna och skapar ett skönt flow i varje löpsteg, precis som man vill ha. 

 

Undertill finns en teknik som heter Geometric Decoupling™ som delar av sulan. Det bidrar till antingen en mer stabil eller snabbare häl-till-tå-övergång. Accelerate-modellen har denna delningen mer mot insidan på sulan som ger en snabbare övergång.

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •