Saucony

Saucony Canyon TR2 W

Visa produktinformation
Välj skostorlek: USL 8
Välj färg: Black/Jade
899 kr  -40%
Rek. pris: 1 499 kr

Delbetala från 37 kr i 24 månader

Ej i lager

Beskrivning

Saucony Canyon TR2 M Black är den mångsidiga modellen i Sauconys trailsegment. Canyon TR är en "Road to trail"-sko som passar perfekt för löparen som söker mixen av trailsko och klassisk löparsko.
 
Skons uppbyggnad, löpkänsla och stötdämpning är jämförbar med Sauconys traditionella mängdträningsskor för asfalt. Men har skyddet, slitstyrkan och greppet likvärdigt en trailsko. 3mm långa gummiu-dobbar med PWRTRAC-yttersulan ger ett utmärkt grepp men också bibehåller löpkänslan och smidigheten. Innanför yttersulan har en kolfiberväv integrerats, vilket fördelar trycket och skyddar foten mot vassa stenar och rötter, finns också fäste för damasker för extra skydd mot skräp och smuts. 8 mm dropp i kombination med mellansulan i PWRRUN och toppsulan i PWRRUN+ ger en utmärkt stötdämpning med responsiv känsla.
 
Ovandelen med en trailanpassad FORMFIT-konstruktion har en skön passform som smiter åt runt foten och tillsammans med FORMFIT-mellansula som är skålad runt hälen och lyfts i hålfoten blir skon mer stabil och med ökad komfort.
 
Saucony Canyon TR2 är en modell med hög komfort, bra grepp och slitstyrka. Passar perfekt i varierande terränger där det kan bli grusvägar, lite asfalt och lite mindre stigar som inte är så tekniska. 

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •