Saucony

Saucony Endorphin Edge W

Visa produktinformation
Välj skostorlek: USL 10
Välj färg: Ocean/Loam
1 619 kr  -40%
Rek. pris: 2 699 kr

Delbetala från 67 kr i 24 månader

Ej i lager

Beskrivning

Saucony Endorphin Edge är trailens Endorphin Pro. Fullmatad supersko med nyaste tekniken och material som verkligen ger dig dem absolut bästa förutsättningarna för att springa snabbare och med högre komfort längs dina stigar.

Saucony Endorphin Edge levererar en helt ny upplevelse för alla traillöpare. Ny assymetrisk kolfiber-platta i kombination med den energiåtergivande och extremt lätta PWRRUN PB-material ger en fin löpkänsla, högre komfort och ännu mera studs. Endorphin Edge passar alla som vill ha det bästa på fötterna vid korta, mellanlånga och ultra-distanser. 

Kolfiber-plattan tillverkas i Carbitex och har en assymetrisk design som bara böjs på ett håll. Den är följsam vid isättningen och ”hårdnar till” under stegets avveckling vilket skapar en optimalt energimaximerade språngbräda med mer studs i frånskjutet. Den energiåtergivande och extremt lätta PWRRUN PB-mellansulan tillsammans med med Speedroll-teknologin skapar en ständigt framåtdrivande kraft vilket genererar mer fart med minimal energiförlust. 

Ovandel tillverkas i ett tunnt och lätt material med trailanpassad FORMFIT-konstruktion skapar en perfekt passform runtom hela foten. Toppen av mellansulan har skålats runt hälen och lyfts i hålfoten, vilket ger bättre stabilitet och komfort. Hela ovandelen dränerar väta snabbt så att du håller fötterna svala och torra.

Emellan yttersulan och mellansulan har ett kolfiberväv integrerats som skyddar foten mot vassa stenar och rötter.

PWRTRAC-yttersulan med ett 4 mm mönsterdjup greppar på många olika typer av underlag och ger dig självsäkerhet för att hålla upp farten. 

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •