Saucony

Saucony Endorphin Pro 2 W

Visa produktinformation

Produkten har utgått

Beskrivning

Kolfiberplatta, PWRRUN-PB, superlätta = RACING!

2020 lanserade Saucony helt nya Endorphin-serien och revolutionerade löparmarknaden. Nu släpper dem Saucony Endorphin Pro 2 W Vizigold/Vizired som i det stora hela är samma sko med några finjusteringar. Undertill återfinns PWRRUN-PB sulan och den superlätta och styva kolfiberplattan men modellen har i sin andra version fått flera fina förbättringar, så som bättre hälgrepp, mer omslutande passform om mellanfoten samt följsammare anti-slip-skosnören.
 
Endorphin Pro 2 är modellen som är avsedd för tävling och ger absolut bäst förutsättningarna för att personliga rekord ska slås. Den superlätta kolfiber-plattan tillsammans med Speedroll-teknologi skapar en ständigt framåtdrivande kraft, vilket genererar mer fart med minimal energiförlust. Skillnaden mellan Pro och Speed är att Speed istället har en nylonplatta i mellansulan kontra Pro som har en kolfiberplatta. Speed är mer anpassad åt elitmotionären och motionären med höga ambitioner.
 
Ett 8 mm dropp kombinerat med den superlätta och styva s-formade kolfiberplatta optimerar effekten av stötdämpningen med det superlätta och spänstiga PWRRUN-PB. Detta PeBa-baserade material ger hela 88% energiåtergivning och är otroliga 40% lättare i vikt jämfört med PWRRUN+ som är baserat på EVA (Sauconys näst bästa mellansulematerial). 
 
Ovandelen har en racinginspirerad FORMFIT-konstruktionen som har en grym passform runtom hela foten. En supertunn sömlös mesh kramar om och formas efter foten på ett bekvämt sätt.
 
Med Saucony Endorphin Pro 2 har du dem allra bästa förutsättningarna för att slå dina personliga rekord. Med lång livslängd kan du se fram emot många tävlingar i absolut högsta fart. 

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •