Saucony

Saucony Endorphin Speed 2 Runshield M

Visa produktinformation

Produkten har utgått

Beskrivning

Låt inte höstens och vinters intåg stoppa dig från att använda Endorphin Speed 2. Runshield-modell som är anpassad för vintriga förhållanden. Runshield innebär att ovandelen är tillverkad i en slitstark och vattenavvisande rip-stop-mesh. Samt att det är en ny mjukare coldtrac-yttersula som greppar lite bättre vid kallare temperaturer. Håll farten uppe under vinterhalvåret med Runshield!

 

2020 lanserade Saucony helt nya Endorphin-serien och revolutionerade löparmarknaden. Nu släpper dem Endorphin Speed 2 M Royal/Black som i det stora hela är samma sko med några finjusteringar. Undertill återfinns PWRRUN-PB sulan och den styva nylonplattan men i ovandelen har Endorphin Speed 2 några få justeringar för att göra den ännu bättre. Hälpartiet har fått ny design, modellen är något tightare i mellanfoten samt att det smiter åt lite mer med hjälp av nya anti-slip-skosnören.
 
Endorphin Speed 2 är modellen avsedd för tävling och tempoträning, och ger utmärkta förutsättningarna för att personliga rekord ska slås. De styva sulorna med Speedroll-teknologi skapar en ständigt framåtdrivande kraft, vilket genererar mer fart med minimal energiförlust. Skillnaden mellan Pro och Speed är att Speed istället har en nylonplatta i mellansulan kontra Pro som har en kolfiberplatta. Speed är mer anpassad åt elitmotionären och motionären med höga ambitioner.
 
Ett 8 mm dropp kombinerat med den styva s-formade nylonplattan optimerar effekten av stötdämpningen med det superlätta och spänstiga PWRRUNPB. Detta PeBa-baserade material ger hela 88% energiåtergivning och är otroliga 40% lättare i vikt jämfört med PWRRUN+ som är baserat på EVA (Sauconys näst bästa mellansulematerial). 
 
Ovandelen har FORMFIT-konstruktionen som har en grym passform runtom hela foten. En sömlös mesh kramar om foten på ett bekvämt sätt och som kombineras med stabiliserande 3D-printad struktur.
 
Endorphin Speed 2 gör att du har bästa möjliga förutsättningar för att slå dina personliga rekord. Med lång livslängd kan du se fram emot många snabba och härliga löpturer i Endorphin Speed 2. Komplettera Endorphin Speed 2 med Endorphin Shift 2 för mängdträningen och du har allt du behöver i skoväg!

 

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •