Saucony Trailskor

Endorphin Trail M

Visa produktinformation
Välj skostorlek: US 9
Välj färg: Reverie
2 199 kr

Delbetala från 92 kr i 24 månader

Ej i lager

Beskrivning

2020 lanserade Saucony helt nya Endorphin-serien och revolutionerade löparmarknaden. Vad som saknades där och då var en renodlad trail-sko med samma utformning och grymma material. Äntligen, Saucony Endorphin Trail är årets innovativa nykomling inom trailrunning och passar dig som vill ha en snabb men också en väldämpad trailsko för både tävling och träning.
 
Mellansulan är tillverkad i superlätta PWRRUN-PB med ruskigt bra energiåtergivning, i Endorphin Trail har också mellansulan bäddats in i ett skyddande nät för att tåla tuffare terränger. SPEEDROLL-teknologin med den höga, styva och vaggformade mellansulan skapar en framåtdrivande kraft. Effekten gör att man känns lättare och snabbare, då höften hamnar i ett högre läge och kroppens hållning i en mer framåtdrivande position. Du kommer helt enkelt snabbare till frånskjut och rullar igenom löpsteget med lägre energiförbrukning och belastning kring knän, fötter, hälsena och vader. Toppen av mellansulan är formad för att vagga in foten och ge bättre stöd kring häl och hålfot. 
 
Ovandelen med FORMFIT-passformen tillsammans med en stretchig strumplik plös har en grymt bra passform runtom hela foten. Den trail-anpassade ovandelen kombineras av flertalet externa 3D-förstärkningar för bästa slitstyrka, stabilitet och ventilation. . Yttersulan med 4,5 mm mönsterdjup , snabb fart och bästa grepp på ett varierat underlag.
 
Saucony jobbar flitigt med att minimera miljöpåverkan och arbetar löpande med att använda återvunnet material i alla sina produkter. Ovandelen i Endorphin Trail består bland annat av återvunnet material.

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •