Saucony

Saucony Peregrine 12 ST M

Visa produktinformation
Välj skostorlek: US 10
Välj färg: Acid Lime/Spice
959 kr  -40%
Rek. pris: 1 599 kr

Delbetala från 40 kr i 24 månader

Ej i lager

Beskrivning

Ta dig an de lerigaste förhållanden med ST-modellen!

Saucony Peregrine 12 ST W är anpassad för tuffare förhållanden. PWRTRAC-yttersula med ett mer separerat mönster och längre gummidobb på 6,5 mm ger ett grymt bra grepp på blött och lerigt underlag. I den nya versionen som släpps nu har dem minskat vikten, gjort om ovandelen vilket gör den sitter bättre på foten och blir mer följsam.
 
PWRTRAC-sulan med 6,5 mm dobbar som tillsammans med ett mer separerat sulmönster ger ett ännu bättre grepp när det blir lerigare och tuffare terräng. Innanför yttersulan har en kolfiberväv integrerats vilket fördelar trycket och skyddar foten mot vassa stenar och rötter. 
 
En trailanpassad FORMFIT-konstruktion skapar en perfekt passform runtom hela foten. Underifrån har toppen av mellansulan skålats runt hälen och lyfts i hålfoten som ger bättre stabilitet och komfort. Upptill sticker ST-modellen ut med snabbsnörning som gör att skon smiter åt väldigt bra runt om hela foten. En nästan heltäckande mesh skyddar mot smuts och småsten. Skon är dessutom försedd med fäste för damasker för de riktigt leriga dagarna.
 
Allt tillsammans gör att Peregrine 12 ST kanske är den bästa versionen någonsin.

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •