Saucony

Saucony Peregrine Ice+ 3 M

Visa produktinformation
Välj skostorlek: US 10
Välj färg: Black/Shadow
1 139 kr  -40%
Rek. pris: 1 899 kr

Delbetala från 47 kr i 24 månader

Ej i lager

Beskrivning

Saucony Peregrine Ice+ 3 M är en höst- och vinter-modell av populära Peregrine. Här finns en speciell PWRTRAC ICE yttersula och en runshield ovandel för vinterbruk. I denna nya versionen har vikten minskat, ovandelen har nytt material vilket gör att den sitter bättre runt foten och blir mer följsam. 
 
PWRTRAC ICE-sulan har en speciell gummiblandning med 3,5 mm gummidobbar som ger ett bättre grepp is och snö kontra en traditionell trail-/löparsko. Den stötdämpande mellansulan i PWRRUN och toppsulan i PWRRUN+ bibehåller fin flexibilitet och följsamhet på alla underlag. 
 
Som vanligt har den en riktigt fin passform tack vare den sömlösa trailanpassad FORMFIT-konstruktion. I ICE-versionen har ovandelen utrustas med runshield som är en vattenavisande yta och skapar extra värme då den inte släpper in fukten. Underifrån har toppen av mellansulan skålats runt hälen och lyfts i hålfoten, vilket ger bättre stabilitet och komfort. Ovandelen har externa förstärkningar som både skyddar och stabiliserar upp foten.

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •