Saucony

Saucony Ride 15 Wide M

Visa produktinformation

Produkten har utgått

Beskrivning

Saucony Ride 15 Wide M är en klassiker för löparen som söker en lätt och följsam mängdsko med riktigt bra löpkänsla och komfort.
 
2022-version har genomgått flera stora förändringar som Speedroll-inspirerad konstruktion, lägre vikt, ökad komfort, förbättrad passform och hela 18% mer stötdämpning. Den nya och högre mellansulan omsluter och stabiliserar foten på ett bättre sätt än tidigare samtidigt som den rundade SPEEDROLL-inspirerade konstruktionen ger minskad rotationskraft från isättning till frånskjut. Detta minimerar pronationspåverkan för fotleden och skapar skonsammare förutsättningar. Mellansulans konstruktion i kombination med 8 mm dropp ger en framåtdrivande kraft som gör att löpningen känns lättare och snabbare, och kroppens hållning i en mer framåtdrivande position.
 
Mellansulan är tillverkad av en uppgraderad version av PWRRUN, och denna kombineras med den helt nya innersulan i PWRRUN+. Det skapar en mer energifylld och mjukare stötdämpning närmare foten. Den unika FORMFIT-passformen skapar en optimal och individuellt omslutande passform runtom hela foten. Toppen av mellansulan är anatomiskt utformad för att vagga in foten och ge bättre stöd kring häl och hålfot.
 
Ovandelen omsluter foten på ett mycket skönt och stabilt sätt med hjälp av en uppdragen sarg från mellansulan, och en formbar och sömlös välventilerande mesh samt stabiliserande 3D-struktur runtom mellanfoten.
 
Saucony arbetar hårt med återvunnet material och ovandelen består av återvunnet material dör att reducera vårt ekologiska fotavtryck.

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •