Saucony

Saucony Tempus M

Visa produktinformation
Välj skostorlek: US 10
Välj färg: Blue Raz/Acid
1 999 kr

Delbetala från 83 kr i 24 månader

Ej i lager

Beskrivning

Modell som passar alla med bra material i mellansulan och skön ovandel.

Tempus är årets största innovativa nyhet från Saucony. Tempus erbjuder en unik, fartfylld löpupplevelse för löparen som vägrar att kompromissa mellan låg vikt, maximal stötdämpning och hög stabilitet. Du får det bästa från toppmodellerna med riktigt bra material i mellansilan som i kombination med en stabiliserande pwr-ram i mellansulan för extra stöd.

Mellansulans kärna är tillverkad i superlätta PWRRUN PB, vilket ger en extremt låg vikt med maximal stötdämpning med riktigt bra energiåtergivning. En ram i stabiliserande PWRUN omsluter kärnan, vilket ger en guidande och avlastande känsla, med minskad rotationskraft från isättning till maxbelastning. Detta minimerar pronationspåverkan för fotleden, vilket skapar skonsammare förutsättningar för löparen med både neutralt och överpronerande löpsteg.

Mellansulans unika konstruktion med en SPEEDROLL-inpsirerad deisgn skapar framåtdrivande kraft och gör att löpningen känns lättare och snabbare då kroppens hållning hamnar i en mer framåtdrivande position. På så sätt kommer man snabbare till frånskjut och rullar igenom löpsteget med lägre energiförbrukning och belastning kring knän, fötter, hälsena och vader.

FORMFIT-passformen skapar en optimal och individuellt omslutande passform runtom hela foten. Toppen av mellansulan är anatomiskt fotformad för att vagga in foten och ge bättre stöd kring häl och hålfot. Ovandelen består av en formbar och välventilerande mesh, som dessutom är tillverkad i återvunnet material. Integrerat i snörningen finns dessutom ett dynamiskt stöd som individuellt omsluter mellanfoten för bättre passform. 

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •