Saucony

Saucony Xodus Ultra M

Visa produktinformation
Välj skostorlek: US 10,5
Välj färg: Acid/Blue Raz
1 139 kr  -40%
Rek. pris: 1 899 kr

Delbetala från 47 kr i 24 månader

Ej i lager

Beskrivning

Saucony Xodus Ultra är det perfekta valet för löparen som vill kunna springa långt och med högsta komfort och känsla.

Mellansulans kärna är tillverkad i superlätta PWRRUN PB som har riktigt låg vikt, maximal stötdämpning med hela 88% energiåtergivning samt lång hållbarhet. Det tillsammans garanterar en sko med bra studs och komfort hela vägen från start till mål. En ram i stabiliserande PWRUN omsluter kärnan, vilket gör att skon klarar av den allra tuffaste terrängen. 

Med yttersulan i 4,5 mm djupmönstrad PWRTRAC-gummi som har riktigt bra grepp och ger full kontroll på varienade underlag. Innanför yttersulan har en kolfiberväv, en rock-plate, integrerats och skyddar fötterna mot vassa stenar och rötter. Skon är dessutom försedd med fäste för damasker, för en bättre löpupplevelse i mer obanad terräng.

En trailanpassad FORMFIT-konstruktion i ovandelen skapar en perfekt passform runtom hela foten. Underifrån har toppen av mellansulan skålats runt hälen och lyfts i hålfoten, vilket ger bättre stabilitet och komfort. På ovandelen har skon externa förstärkningar som tillsammans med en sömlös mesh anpassad för trail erbjuds en utmärkt passform, bra stabilitet och slitstyrka. Tåboxen är extra rymlig och rundad för att framfoten ska kunna arbeta fritt och obehindrat.

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •