Bilder och Flowbox

Läs mer om Flowbox och vårt samarbete här-

Allmänna villkor #YesPolderSport

Bildanvändning Pölder Sport

Avtal #yespoldersport

Vi älskar att se dig lägga upp inspirerande bilder när du använder produkter ur vårt sortiment, och ibland kan vi be att få dela dessa bilder i våra egna kanaler.
Dessa kanaler är främst Pölder Sports marknadsföringskanaler och på www.polder.se/polder.no.

Genom att svara på förfrågan från oss med hashtaggen #yespoldersport så ingår du och Pölder Sport (Org.Nr 556379-1366) nedan med följande villkor.

Villkor

Du ger Pölder Sport en icke-exklusiv, underlicenserbar royaltyfri världsomspännande rätt att använda alla bilder du har svarat med #yespoldersport för marknadsföringsändamål, inklusive marknadsföring , reklam, webbplatsen, nyhetsbrev, kataloger, e-post och annan kundkommunikation, butiksmaterial och andra marknadsföringsändamål.

Bild(er)kommer endast att användas i kanaler och media där Pölder Sport är huvudavsändare.
Pölder Sport ska inte sälja, leasa, överlåta eller på annat sätt göra bild(er) tillgängliga för någon tredje part utan föregående skriftligt medgivande från ägaren av bild(er), förutom vad som uttryckligen anges i detta avtal.

Uttalanden och garantier

Var och en av parterna försäkrar och garanterar att de har (och kommer att ha så länge avtalet är i kraft) den rättsliga befogenhet och nödvändiga tillstånd som krävs för att fullgöra sina skyldigheter enligt avtalet, inklusive att de är över 18 år ålder.

Ägaren av bilden/bilderna deklarerar och garanterar att hen är ägare till bilden/bilderna, och att hen har fått tillstånd från alla som är avbildade på bilden/bilderna att ge Pölder Sport rätten att använda bild(er) i enlighet med avtalet.

För frågor och funderingar, maila kundsupport@polder.se så svarar vi inom 24 timmar.

Facebook

Följ oss på Facebook! På Pölder Sports Facebook-konto lägger vi ut flöden och händelser året runt så att du inte ska missa någon spännande nyhet, något event, någon tävling, kampanj eller REA-start men här kan du också ta del av tips och råd från våra specialister och leverantörer. Följ ikonen här under för att komma till Pölder Sports Facebook-konto!

Instagram

Följ oss på Instagram! På Pölder Sports Instagramkonto lägger vi ut flöden och händelser året runt så att du inte ska missa någon spännande nyhet, något event, någon tävling, kampanj eller REA-start men här kan du också ta del av tips och råd från våra specialister och leverantörer. Följ ikonen här under för att komma till Pölder Sports Instagramkonto!

Youtube

Har du sett oss på Youtube? På Pölder Sports Youtube-konto kan du ta del av instruktionsfilmer, demovisningar, produktfilmer och inspirationsfilmer och andra goda råd och tankar från våra specialister inom olika områden. Följ ikonen här under för att komma till Pölder Sports Youtubekanal!