Bilder och villkor Online

Vi tycker att det är fantastiskt att se bilder på vårt sortiment som används av våra kunder runt om i landet och världen. Vinter som vår och sommar har vi ett stort och stolt sortiment och utbud kring aktiviteter som ligger oss nordbor varmt om hjärtat och vi vet att det är många som vill dela med sig av sina upplevelser, utmaningar och framgångar.

FLOWBOX OCH PÖLDER SPORT | #YESPOLDERSPORT

Det är därför vi ibland ber om att få dela dessa fantastiska bilder i alla våra digitala våra kanaler.
Bilderna används huvudsakligen på vår hemsida för att andra ska kunna se den aktuella produkten som används i sitt rätta element.

Ibland kan vi dela en bild i vårt nyhetsbrev, på vårt Facebook-konto eller på vårt Instagram-konto, så att andra också kan inspireras att ta sig ut och röra på sig.

Om du ger oss tillstånd och svarar på vår begäran, säger du ja till följande:
Du äger rättigheterna till dina bilder och vi ingår ett avtal med dig om att använda dem enligt beskrivningen ovan.
Du har tillstånd från alla personer som visas på bilden och har alla rättigheter att använda bilderna vidare.
Du befriar då Pölder Sport från alla skyldigheter att ersätta dig ekonomiskt för användningen av bilderna och deras immateriella rättigheter i samband med de användningsformer som beskrivs ovan.

Du fritar även Pölder Sport och alla personer som handlar hos oss för alla krav, ersättningar och skyldigheter av något slag i samband med användningen av bilderna enligt ovan.
Genom att svara oss med hashtaggen #yespoldersport godkänner du att du har läst och förstått ovanstående villkor. Du kan alltid kontakta oss för frågor angående ovanstående genom att skicka ett e-postmeddelande till kundsupport@polder.se

####YESPOLDERSPORT

Facebook

Följ oss på Facebook! På Pölder Sports Facebook-konto lägger vi ut flöden och händelser året runt så att du inte ska missa någon spännande nyhet, något event, någon tävling, kampanj eller REA-start men här kan du också ta del av tips och råd från våra specialister och leverantörer. Följ ikonen här under för att komma till Pölder Sports Facebook-konto!

Instagram

Följ oss på Instagram! På Pölder Sports Instagramkonto lägger vi ut flöden och händelser året runt så att du inte ska missa någon spännande nyhet, något event, någon tävling, kampanj eller REA-start men här kan du också ta del av tips och råd från våra specialister och leverantörer. Följ ikonen här under för att komma till Pölder Sports Instagramkonto!

Youtube

Har du sett oss på Youtube? På Pölder Sports Youtube-konto kan du ta del av instruktionsfilmer, demovisningar, produktfilmer och inspirationsfilmer och andra goda råd och tankar från våra specialister inom olika områden. Följ ikonen här under för att komma till Pölder Sports Youtubekanal!