Våra köpguider ger dig svar

Vi hjälper dig att välja rätt längdskidor, skidstavar och skidbindningar.

Det är inte alltid helt lätt att välja utrustning. Kanske är det första gången du ska köpa längdskidor och utrustning för längdåkning, eller så funderar du på skillnader mellan modeller. Vad skiljer egentligen på en stav för 600 kr och en stav för 3000 kr? Vilka rullskidshjul rullar lättare och varför behöver jag ha flera olika sorters skidvallor? Eller klassikern, vilken pjäxa passar till vilken bindning? Till synes kan det vara mycket att ta in men vi finns här för att hjälpa dig!

Vår kunskap ger dig rätt förutsättningar för din bästa upplevelse!

Hos Pölder Sport jobbar längd och löpspecialister. Vi har över 20 års erfarenhet av att sälja längdskidor och längdutrustning på distans och online. Över 30 år i vår butik. Vi sätter en stor ära i att erbjuda rätt utrustning till rätt kund. Vad som är bra för någon passar inte lika bra till en annan. Dina egenskaper, din erfarenhet och dina mål med urstustningen spelar alla roll. Utöver vilka längdskidor, skidstavar och bindningar du ska välja så svarar vi gärna på alla frågor kring längdåkningen som hur ska du klä dig till ditt första Vasalopp eller bara för en lång dag i skidspåren när temperaturen går ner mot minus tio.

Välkommen att kontakta oss med alla dina frågor på

Följ oss gärna på Facebook eller Instagram Här pratar vi mycket om längd och löpning och du kan fråga oss i kommentarfälten eller via ett DM.