Silva Vätskeryggsäck
Strive Fly Vest

Visa produktinformation
Välj färg: Black
Välj storlek: L
799 kr

Ej i lager

Beskrivning

Silva Strive Fly Vest är en slimmad löparväst för snabbare känsla. Spring, eller flyg med med denna superlätta löparväst som endast väger från 113 gram (storlek XS). Löparvästen är tillverkad av mjuk ripstop-nylon samt tunn och stretchig mesh som skapar optimal ventilation samt fukttransport. Den har flera smarta fickor och fästremmar för dina löparstavar, samt kommer i fyra storlekar (XS-L).

Silva Strive Fly Vest rymmer allt du behöver under snabba träningspass och lopp. På framsidan har västen två fickor för flaskor med justerbara remmar som håller flaskor och sugrör på plats. Sidfickorna har dubbla öppningar (fram och i sidan) så att du enkelt kommer åt gels, bars eller handskar. Den lättillgängliga meshfickan bak är rymlig och fickan med dragkedja och nyckelkrok är perfekt ställe att förvara din telefon. Västen har även fäste för löparstavar och Strive Quiver, reflexdetaljer och en visselpipa för nödsituationer. 

Upplev friheten i att springa med dina löparstavar inom räckhåll. De fyra flyttbara och justerbara fästremmarna håller stavarna på plats. Silva Strive Fly Vest är även kompatibel med stavfodralet Strive Quiver

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •