Längdskidor Barn & Junior

I över 25 år har vi sålt längdskidor till barn samt junior online och på distans via katalog och telefon till kunder över hela Skandinavien och mer därtill. Vi har byggt upp en stor kunskap kring hur vi tar fram rätt juniorskidor till rätt barn eller junior. Varje skidåkare är unik och då är det viktigt att ha ett stort utbud av juniorskidor och ett stort urval av längder och spann för att hitta rätt och det har vi alltid på Pölder Sport.

Längdskidor för barn och junior

Vi är specialister på längdskidor för barn och juniorer, på att att välja ut rätt par juniorskidor till din junior eller barn hemma och deras utmaningar. När du köper juniorskidor hos Pölder Sport så får du ett par som är anpassade efter juniorens längd, vikt och åkteknik och efter hens övriga förutsättningar. Vi arbetar hela tiden med kvalitet, kunskap och service så att du som kund ska känna dig trygg i ditt val av längdskidor för barn och juniorer. Första steget till dina juniorskidor börjar med menyn och filtret för att hitta rätt prisklass, märke och åkstil.

Vilken längd ska barn ha på längdskidan?

Detta är en ganska vanlig fråga vi får. Det är viktigt att förtydliga att det är väldigt individuellt mellan olika barn gällande vilken längd de ska ha på längdskidan. Den allmäna tumregeln är att på en klassiska längdskida bör barn och juniorer ha en längd på längdskidan som är 5-20cm längre än barnets kroppslängd. För skateskidor ska barn och juniorer ha en längd på längdskidan som är 0-10cm längre än kroppslängden.

Är det något du undrar över är det bara att fråga oss via telefon eller mail. Alla juniorskidor levereras med fri frakt, med hemleverans och har 90 dagars öppet köp. Lycka till med längdåkningen!

Läs mer +
Sortera
Visar 34 av 34