Vallabord och vallaställ paket

Ett vallaställ eller vallabord är väldigt viktigt om du ska ta hand om dina längdskidor på bästa sätt! Du kan smidigt valla dina längdskidor både hemma och ute på tävlingar genom att köpa ett vallabord eller vallaställ. Ett vallaställ är aningen smidigare att ta med sig ut på tävlingar då det endast är att vika in benen. Ett vallabord är mer stabilt och du får även möjligheten att ställa din valla och tillbehör på bordet.

På ett vallaställ eller vallabord sitter en vallaprofil som gör att skidan sitter stabilt när du ska jobba med den. Då blir det lätt att få till en bra fästvallning och glidvallning. Att skidan sitter stabilt är ett måste om du jobbar med rillers för att förändra strukturen på längdskidans belag. På alla Swix-bord går det enkelt att komplettera med ytterligare en vallaprofil för att du ska kunna fästa två skidor samtidigt. 

På Pölder Sport säljer vi vallaställ och vallabord i paket så du får en komplett uppsättning. Är du intresserad av att se vad vi erbjuder för valla hos oss? Tryck här!

Läs mer +
Sortera
Visar 6 av 6