Suunto

Suunto 9 Baro

Visa produktinformation

Produkten har utgått

Beskrivning

Samma grund om Suunto 9 Baro med en titaniumbezel och nytt armband i textil som är grymt skönt att bära. Med titanium i bezeln istället blir den lättare i vikt och mer hållbar i materialet. Annars samma smarta batterifunktioner och pulsmätning i handleden som i Suunto 9 Baro.
 
De nya uppgraderingarna omfattar:
  • Upp till 170 timmars GPS-batteritid i batteriläget Tour.
  • Navigering med intressepunkter (POI)  – spara ett slutmål på språng med klockan eller i förväg med Suunto-appen, och navigera sedan smidigt till målet.
  • Ny minimalistisk design med titaninfattning gör klockan till den lättaste i Suunto 9-sortimentet, samtidigt som den är extremt slitstark.
  • GPS-navigering från komoot, ett branschledande verktyg för ruttplanering, med aviseringar som ser till att användarna inte missar en enda sväng.
  • Testad enligt den amerikanska militärens standarder (MIL-STD-810).
  • Stryktåliga textilarmband i två storlekar, som tål både sol och vatten, inkluderas.
  • Två olika färger som hämtar inspiration från naturens färger och en matt finish 
 
 
Suuntos flaggskepp och toppmodell som ligger på en ny nivå när det gäller puls- och GPS-klockor. Pulsmätning på handleden, upp till 170 timmars gps-batteritid, grymma fusedtrack-tekniken och mer slimmad design (tunnare). En favorit!
 
OROA DIG ALDRIG ÖVER ATT BATTERIET SKA TA SLUT
 
Tre förinställda batterilägen – Prestanda, Uthållighet och Tour – ger mellan 25 och 170 timmars registreringstid med GPS-spårning på. När du startar registreringen får du en uppskattning av hur lång batteritid du har kvar i det aktuella läget. Om den tiden inte räcker kan du helt enkelt växla till ett annat läge. 
 
Suunto 9 använder intelligenta påminnelser som baseras på din aktivitetshistorik för att säkerställa att batteriet är fullt inför nästa träningspass eller äventyr. Om klockan märker att batteriet börjar ta slut under ett träningspass föreslår den automatiskt att du växlar till ett annat batteriläge.
 
SUUNTO FUSEDTRACK™ – BÄTTRE PRECISION FÖR SPÅRNING OCH DISTANS
 
Under ultralöpning är det ofta batteritiden som begränsar möjligheten att registrera distans och rutt på rätt sätt, eftersom GPS-funktionen drar mycket batteri. Suuntos unika FusedTrack™-algoritm kombinerar GPS- and rörelsesensordata för att ge precisare spårning och distans. Detta gör det möjligt att förlänga batteritiden genom att sänka GPS-funktionens batteriförbrukning utan att noggrannheten försämras. 
 
DELA DIN PASSION MED SUUNTO-APPEN
 
Parkoppla Suunto 9 med den nya Suunto-appen för att registrera alla dina äventyr och följa dina trender för exempelvis dagliga aktiviteter och sömn under lång tid. Dela enkelt dina främsta prestationer och få kontakt med andra inom appens gemenskap.
 
Den smarta mobilanslutningen hjälper dig att hålla koll på aviseringar om inkommande samtal, meddelanden och andra aviseringar på klockan. Suunto-appen finns tillgänglig via App Store och Google Play.

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •