Umara Sportdryck
U Salty

Visa produktinformation
75 kr
avarda

Delbetala från 3 kr i 24 månader

Ej i lager

Beskrivning

U Salty innehåller samtliga av de 4 salter / elektrolyter du förlorar via svett. Alla fyra är elektrolyter med hög biotillgänglighet och således hög verkningsgrad. T.ex har Umara inte magnesiumoxid med låg biotillgänglighet, utan istället valt magnesiumcitrat som absorberas bättre.
 
Egenskaper:
  • Tabletterna löser du upp i vatten/sportdryck eller sväljer som de är. Valet är ditt då de är neutrala/salta i smaken och kan blandas ut med det mesta.
  • Varje tablett innehåller 250mg natrium (10mmol) vilket ökar upp salthalten i din sportdryck om du är en högsvettare. Vår sportdryck U Sport innehåller 40mmol natrium per 90g-dosering där U Salty enkelt kan kombineras med U Sport för dig som behöver extra elektrolyter.
 
 
Innehåll:
Natriumklorid, mikrokristallin cellulosa, kalciumcitrat, di-kalciumfosfat, kaliumklorid, magnesiumcitrat, stearinsyra, tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa, magnesiumstearat.
 
Innehåll per tablett:
250mg Natrium
40mg Kalium
12,5mg Kalcium
7,5mg Magnesium 
 
Användningsinstruktion:
1-2 tabletter per timme under hård eller långvarig fysisk aktivitet
 
Antal portioner per förp:
30
 
Förvaring:
Torrt 
 
Frågor och svar: 
Hur stora är U Salty?
U Salty är i storleken av en Alvedon eller Ipren. 
 
Hur vet jag om jag förlorar mycket salt/elektrolyter när jag svettas?
Riktigt säker på förlusterna via svett kan du inte vara utan att göra en analys på lab. Men om du märker att du svettas väldigt mycket vid träning i värme och att det ofta blir vita saltfläckar på din kläder så är det ett tecken på att du förlorar salt i stor utsträckning. Då kan du testa att tillföra U Salty och sedan utvärdera resultatet.  

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •