USWE

USWE Hajker 24 Summer

Visa produktinformation
Välj färg: Carbon Black
Välj storlek: OZ
2 299 kr

Delbetala från 96 kr i 24 månader

Ej i lager

Beskrivning

USWE Hajker 24 Summer Carbon Black är vattentät, lätt, komprimerbar och utrustad med No Dancing Monkey™-system. Ryggsäcken har ett ergonomiskt midjebälte som också kan användas separat, en justerbar bakpanel, ett verktyg / växelficka, hjälmhållare, två snabbfickor, en generös dold säkerhetsficka med dragkedja, två fickor med blixtlås på sidan, kompressionssystem, innovativt rolltop-design och den troligtvis bästa passformen på marknaden.
 
De 100% tejpade sömmarna på den inre drybagen gör ryggsäcken lämplig för våta och semi-våta förhållanden. Drybagen är dock inte avsedd för simning eller för att sätta den direkt i vatten.
 
HAJKER™-paketet är utformat för vandring, mountainbike, alpin skidåkning, snowboard, XC-skidåkning. Man kan säga att den passar till allt som man älskar att göra utomhus!
 

Storleksguide:

Med NDM 2.0-selen mäter USWE storleken med mätningen "Torso Size". Det är faktiskt super lätt att göra din egen storlek och kontrollera om ett ryggsäck fungerar för dig. Allt du behöver göra är att mäta din kroppshöjd från höftbenet till axlarna.

Torso Storlek: 41-55cm

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •