USWE Vätskeryggsäck

Hajker Pro 30 Summer

Visa produktinformation

Produkten har utgått

Beskrivning

USWE Hajker Pro 30 Summer Cool White är för de riktigt prestationsinriktade människorna. Den är superlätt och den är gjord av det tåligaste tyget, ROBIC EXTREMA™. USWE Hajker Pro med rulltopp är en vattentät, komprimerbar och studsfri ryggsäck. Designat och testat tillsammans med USWE Adventure Team, redo för extrema äventyr. Perfekt för snabbvandring, mountainbike och alpin skidåkning. Ja, i stort sett allt utomhus. Kombinationen med det yttre Robic Extrema™ och 100% tejpade sömmarna på den inre drybagen gör förpackningen lämplig för våta och semi-våta förhållanden. Påsen är dock inte avsedd för simning eller för att sätta påsen direkt i vatten.

Ryggsäcken innehåller en avtagbar 30 liters drybag inne i huvudfacket, ett ergonomiskt midjebälte som också kan användas separat, en justerbar bakpanel, ett verktyg / växelficka, hjälmhållare, två snabbfickor, en generös dold säkerhetsficka med dragkedja, två sidofickor med dragkedja.

 

Storleksguide: 

Med NDM 2.0-selen mäter USWE storleken med mätningen "Torso Size". Det är faktiskt super lätt att göra din egen storlek och kontrollera om ett ryggsäck fungerar för dig. Allt du behöver göra är att mäta din kroppshöjd från höftbenet till axlarna.

Torso Storlek: 41-55cm  

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •