USWE

USWE Nordic 10

Visa produktinformation
Välj färg: White
Välj storlek: OZ
1 499 kr

Delbetala från 62 kr i 24 månader

Ej i lager

Beskrivning

Uswe Nordic 10 är storebrorsan med upp till 8 liters packningsvolym men fortfarande en slimmad vätskeryggsäck för löpning och längdskidåkning som levererar under extrema förhållanden. Utvecklad tillsammans med den forne landslagsåkaren och skidhjälten Johan Olsson, avancerad teknik från rymddräkter samt att du inte nu mera behöver oroa dig över frusna munstycken. Speciellt utvecklad för användning vid kallare temperaturer som tack vare Uswe lösning med Thermo Cell-fickan som förhindrar att munstycket fryser. Uswe NDM-teknik, No Dancing Monkey-teknik, med dess ergonomiska form gör att ryggsäcken sitter som gjutet på kroppen och studsar ingenting, du märker knappt att du har ryggsäcken på dig. 

Thermo Cell-fickan har ett isoleringsskydd som med hjälp av ett multiskikts isoleringsskydd och den tighta passformen använder kroppsvärmen från insidan och ett värmereflekterande material för att värma inuti fickan och ett vindskydd på utsidan som motverkar kyla från blåst och fartvind. 

Vätskebehållare med termisk funktion har ett ytterskikt med samma teknologi som Thermo Cell-fickan. Det håller vätskan varm över 7,5 grad i minst 4h. Perfekt under vintertid när många längdskidåkare värmer sin vätska före träningspass/tävling för att slippa intag av iskall dryck vid minusgrader.

Nyheterna med årets modell är att ryggplattan är omgjord för att få bättre ventilation med hjälp av positionerade paneler som ligger mot ryggmuskeln samt nytt material som andas bättre och ger högre komfort. Nya spännet framtill som vi har sett på pace-modellerna, lättare av och på och hjälper till att smita åt ytterligare. 

Produktinformation

Köpguider

Låt oss hjälpa dig

  •