2XU

På Pölder Sport hittar du en utvald sortering av 2XU produkter som lämpar sig mycket väl för konditionsaktiviteter som längdåkning, löpning och cykling.
Träningskläder från 2XU har en väldigt bra hållbarhet och en snygg design på alla sina träningskläder och det passar dig som gillar att ta en joggingtur och för dig som håller på med elitträning.

2XU står för “two times you" och företaget startades i Melbourne i Australien av Clyde Davenport, Jamie Hunt och Aidan Clarke vars mål var och är fortfarande att skapa produkter som förbättrar prestationer.

2XU är mest känt för kompressionskläder, triathlon-, löpning och cykelkläder och för att hålla en mycket hög kvalitet. Plaggen är även avsedda för alla grupper av människor före, under och efter träning. Kompressionsmaterialet de använder i sin kollektion är extremt bra och hjälper kroppen att syresätta musklerna mer effektivt under och efter träning.

Vid frågor och funderingar så tveka inte på att höra av er till oss, så hjälper vi dig med vad som passar just dig perfekt.

Läs mer +