Åsnes turskidor och utrustning | Åsnes skidor

Åsnes turskidor och utrustning

Sugen på att åka lite backcountry?
Att ta dina turer bortom skidspår och elljusslingor? Ska du kanske norrut, upp till bergen och planerar långa dagar på fjället och behöver ett par bra skidor som ger stabilitet, fäste och glid både uppför och utför. Välkommen till Åsnes sidor hos Pölder Sport.

Åsnes skidor

Åsnes har under 95 år producerat robusta skidor för härliga turer i storslagen natur och idag är Åsnes produkter ofta förknippade med tuffa expeditioner i den arktiska miljön. Åsnes prodcerar främst bergskidor och fältskidor och satsar stort på toppsegmentet. Förutom skidåkning producerar Åsnes även vandringsstavar och har specialiserat sig på vandrings- och expeditioner. Åsnes är, förutom för sin kvalitet, känt för det patenterade ”fellelås” som introducerades 2003 och som fler och fler upptäcker fördelen med. Du låser helt enkelt fast en skinhud under din skida när det behövs mer fäste och tar enkelt bort den när det går utför.
De har en given plats i Pölder Sports sortiment med sin kvalitet och känsla då de erbjuder skidor som verkligen ger en upplevelse utöver det vanliga på dina fjällturer.
Åsens är hos oss för att stanna!

Läs mer +