BLIZ

Bliz sportglasögon är för atleter och motionärer som uppskattar kvalitet. Design och utseende är noggrant utvecklad för att sportglasögonen ska ha bra passform på alla användare och för att det ska se bra ut. Idag har utövare och atleter höga krav på den optiska kvalitén och Bliz sportglasögon ger ett bra och tydligt synfält även under de tuffaste omständigheterna och de svåraste ljusförhållandena. Tanken är att du ska kunna fokusera på din sport utan att störas av dålig sikt.

När du handlar Bliz får du alltid mycket för pengarna. Mycket prestanda och funktion i en fördelaktig prisnivå. Oavsett om du håller på med längd, cykling, löpning eller någon annan multisport eller bara strosar på stan så får du mycket teknik för pengar och skyddar dig mot skadliga strålar.

Svenska skidlandslaget med bland andra Charlotte Kalla använder glasögon från Bliz under träning och tävling för maximal prestation. Bliz’s tyngsta argument för framgång är den svenska designen som de vidareutvecklar ifrån Kungälv där de är baserade. Samtliga Bliz Active-produkter och förpackningar är av 100% återvunnet material.

Hos Pölder Sport hittar du modeller för längdskidåkning, löpning, cykling och för multisport, fråga oss gärna om det är något du undrar över Bliz modeller.

Läs mer +