Craft

Välkommen till Craft, det svenska och ledande varumärket inom träningskläder m.m vars produkter gör din träningen skönare och roligare.
Företaget startades av Anders Bengtsson i Borås 1973 med tanken att bedriva bort fukt (svett) från underkläderna under träning, Anders testade sin design genom att väga sina kläder efter varje träning.

Craft är en produkt av svett och slit, av snö och regn, av förluster och segrar och av euforin som upplevs när gränser förflyttas. Idrottsmän och -kvinnor, elit som amatörer, blir snabbt kalla om kroppen när kläderna närmast huden blir våta av svett. Prestationsförmågan sjunker i takt med att kroppen kyls ned och vätskebalansen rubbas allt mer. Om problemet kunde lösas skulle ansträngningarna vara mera värda.

Craft längdskidkläder

Craft har ett brett sortiment med kläder för längåkning. Hos oss hittar du bland annat skidjackor, skidbyxor, underställ, mössor och skidhandskar från Craft. Vi erbjuder även dig att handla underställ och längdskidkläder i sett hos oss. Med ett sett från Craft kommer du matcha snyggt i längspåret med matchande underdel och överdel.

Löparkläder Craft

Hos Pölder Sport hittar du även kläder från Craft som är anpassad för löpning, trailrunning och mycket mer. Här kan du hitta dedikerade kollektionen för ditt användningsområde. Craft har tagit fram deras kollektionen för löpning tillsammans med Craft Elite Running Team som har flera av världens bästa löpare.

Träningskläder Craft

Vi har även ett stort utbud på träningskläder från Craft för löpning, trailrunning och fritid. Här hittar du träningshort, träningströjor och mycket mer. Du kan även hitta gymkläder från Craft hos oss.

CRAFT HOS PÖLDER

Vi på Pölder Sport har ett stort utbud utav träningskläder och tillbehör från Craft som passar dig som håller på med längdskidor, löpning, cykling och andra konditionsaktiviteter. Craft är ett svenskt kvalitetsmärke som vi på Pölder Sport har ett bra samarbete med sedan många år tillbaka. Vi står för deras hållbara och funktionskraftiga träningskläder och vi erbjuder ett stort utbud av Craft´s underkläder, underställ, träningskläder från topp till tå, väskor och olika tillbehör. Vid frågor och funderingar så tveka inte på att höra av er till oss, så hjälper vi dig med vad som passar just dig perfekt.

Läs mer +