Sportkläder för träning från Dahlie | Skidkläder | Dählie

Kläder för träning från Dahlie

Längdskidlegenden Bjørn Dæhlie var dominant inom sin sport på 1990-talet när han kammade hem flera OS -medaljer och världsmästerskap. Han etablerade sitt varumärke 1996, på höjden av sin karriär. I snart 20 år har vi utvecklat innovativa och optimerade kläder för längdskidåkare och löpare.
En ny generation idrottare är redo att fortsätta arvet. DÆHLIE är den stolta officiella leverantören för det norska längdskidlaget. Ett lag fyllt med Bjørn Dæhlies efterträdare, några av dagens allra bästa kvinnliga och manliga idrottare. ”Jag är hedrad över att dessa fina idrottare vill samarbeta med oss, för att utveckla de bästa produkterna för bästa prestanda. Jag är säker på att de kommer att ta Dahlie till ytterligare enastående segrar ”, säger varumärkesgrundaren Bjørn Dæhlie.
I detta fortsätter vi mästarens attityd och ideal samt det norska skidarvet.
Samma märke, ny identitet. Dahlie står för ren design, äkta och samtida utan något överflödigt som tar bort fokus från dina prestationer. Kläder från Dahlie inspirerar din vinnarinstinkt och får dig att må och se bra ut.

Skidkläder från Dahlie

Dahlie har produkter i världsklass, utvecklade för längdskidåkare. Varumärket har lyckats föra vidare sitt arv från längdskidlegandaren och levererat idag kläder för längdåkning i hög kvalité och prestanda.

Kläder för löpning

För att längdskidåkarna ska kunna använda Dahlies produkter året runt levererar de även kläder för varmare tempraturer. I vårt sortiment har vi kläder för bland annat löpning och trailrunning från det populära varumärket och likt deras skidkläder håller även dessa hög kvalité!

Kläder från Dahlie har du kunnat handla hos Pölder Sport i många många år och vi har sett kläderna utvecklats och förändrats, vill du veta mera om produkterna så fråga oss gärna!

Läs mer +