Dahlie

Längdskidlegenden Bjørn Dæhlie var dominant inom sin sport på 1990-talet när han kammade hem flera OS -medaljer och världsmästerskap. Han etablerade sitt varumärke 1996, på höjden av sin karriär. I snart 20 år har vi utvecklat innovativa och optimerade kläder för längdskidåkare och löpare.
En ny generation idrottare är redo att fortsätta arvet. DÆHLIE är den stolta officiella leverantören för det norska längdskidlaget. Ett lag fyllt med Bjørn Dæhlies efterträdare, några av dagens allra bästa kvinnliga och manliga idrottare. ”Jag är hedrad över att dessa fina idrottare vill samarbeta med oss, för att utveckla de bästa produkterna för bästa prestanda. Jag är säker på att de kommer att ta DÆHLIE till ytterligare enastående segrar ”, säger varumärkesgrundaren Bjørn Dæhlie.
I detta fortsätter vi mästarens attityd och ideal samt det norska skidarvet.
Samma märke, ny identitet
DÆHLIE står för ren design, äkta och samtida utan något överflödigt som tar bort fokus från dina prestationer. Kläder från DÆHLIE inspirerar din vinnarinstinkt och får dig att må och se bra ut.

DÆHLIE har produkter i världsklass, utvecklade för längdskidåkare som tränar olika former - året runt.

Kläder från DÆHLIE har du kunnat handla hos Pölder Sport i många många år och vi har sett kläderna utvecklats och förändrats, vill du veta mera om produkterna så fråga oss gärna!

Läs mer +