Enervit

Enervit är ett klassiskt företag som erbjuder näringsprodukter som tillgodoser de specifika behoven hos människor som utövar sport. Du känner igen varumärket då de sponsrar många av våra stora lopp och under årens lopp har Enervit varit mycket nära stora mästare, vinnarna i världscup och olympiska spel, rekordhållare och fantastiska lag som de hjälpt att uppnå sina mål.

Enervits forskningscenter utvecklar kosttillskott av hög kvalitet som kan hjälpa alla. De har en lång erfarenhet inom området och tillämpar vetenskaplig kunskap enligt strikta etiska principer och med respekt för sport och människor. I Enervits Zelbio -anläggning, omgiven av ren luft från Pian del Tivano, utförs arbetet med denna filosofi. Enervit använder endast högkvalitativa råvaror, inga GMO och tillämpar mycket strikta kontroller av kvalitet och produktion.

Idag är Enervit och dess produkter en referenspunkt för människor som vill förbättra sin effektivitet, såväl som människor som vill uppnå och behålla välbefinnande, kroppsvikt och hälsa.
Hos oss på Pölder Sport hittar du ett stort utbud från Enervit i form av sportdryck, gels, bars och specialdesignade paket för olika utmaningar.

Läs mer +