Fischer

Fischers- “Vinteridrottarens självklara val”

Fischer Sports är världsledande inom nordisk skidåkning och ett av världens ledande varumärken inom alpin skidåkning, känt för sin innovation. Fischers vision är att vara vinteridrottarens självklara varumärke genom enastående produkter, skapade för nya nivåer av individuella prestationer. Det privatägda företaget sysselsätter nästan 2000 (2021) personer som alla delar en passion och engagemang för vintersport. Fischers uppdrag är att göra det möjligt för idrottare att njuta av sin sport och utmärka sig till nästa nivå genom att introducera de mest innovativa, pålitliga och lättanvända produkterna. Fischer strävar efter att erbjuda den ultimata kundupplevelsen och vill inspirera dig att gå utöver dina nuvarande personliga gränser. För Fischer är skidåkning inte en livsstil. Det är livet.

Fischer historia

Fischer Sports grundades 1924 i Ried im Innkreis, Österrike, där det globala huvudkontoret fortfarande finns. Tillverkningen sker där och i Ukraina idag. Sedan Fischer startades har de utvecklats till ett av de ledande märkena inom sporten. Vi har förblivit ett privatägt familjeföretag och vi står bakom våra produkter och vintersport med hjärta och själ. Vintersport betyder allt för Fischer. Företaget delar och förstår passionen, engagemanget och uppoffringarna för dig, som kund. I Fischers sortiment hittar du ett unikt engagemang i varje produkt.

Vi på Pölder Sport har arbetet med Fischer sedan starten och det finns inget vi inte kan om modellerna. Fråga oss om du vill har tips och råd till ditt beslut. Vi har alltid ett stort utbud längdskidor från Fischer till alla nivåer och till hela familjen oavsett om du vill åka klassiskt, skate eller på skinskidor.

Läs mer +