Löparskor, trailskor och orienteringsskor från Icebug

Välkommen till Icebug hos oss. Här hittar du trailskor och terrängskor för jogging året om!
Här hittar du ett stort utbud av modeller som passar orientering, trailrunning, swimrun och jogging i terräng. Vi har modeller med dobb eller med dubb för vinterlöpning.

ICEBUG historia

Icebug är ett svenskt märke som grundades 2001 av mor och son som liksom många andra svenskar och nordbor älskar att springa. En dag tröttnade de helt enkelt på att välja mellan att springa och riskera att halka eller att inte springa och i den tanken föddes Icebug som idag har sålt miljontals skor över hela Skandinavien och som används av världstoppen inom trailrunning och orientering.

ICEBUG hos Pölder Sport

Här på Pölder Sport hittar du terrängskor för jogging och trailskor med gummidobbar som ger dig säkert grepp i varje steg under vår, sommar och höst och vi har skor med metalldubb för vinterns isiga och hala partier. Vi på Pölder Sport är specialister inom orientering och trailrunning och använder vår stora kunskap när vi gör våra inköp av Icebug, vi vet vad våra kunder efterfrågar för den bästa upplevelsen i skogen, på trailstigar, till Swimruntävlingarn, när de vill ut och jogga i skogen och för orienteringen. Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor om modellerna eller behöver rekommendationer för vilken modell som passar dig och dina utmaningar. Allt fler upptäcker trailrunning och uppskattar trailskor och terrängskor för jogging som ger det där säkra greppet och självklara självförtroendet i löpningen.

Läs mer +