Välkommen till våra rullskidor från IDT - valet svenska och norska landslaget gör.
IDT är ett helnorsk, högteknologiskt tillverkningsföretag med bred kärnverksamhet som omfattar avancerade produkter inom el-, möbel-, sport- och aluminiumbehandling. De har under åren etablerat sig som en kvalitetsleverantör av teknik och produkter och det gäller verkligen deras rullskidor som tagits emot väldigt bra av skidåkare. Många av världens alla bättre skidåkare tränar med IDT, åkare från Sverige, Ryssland, Italien och båda norska förbunden längd och skidskytte.

Pölder Sport satsar sedan 2018 100% på samarbetet med IDT och ni hittar alltid ett stort utbud av IDT´s rullskidor hos oss, samt alla reservdelar till skidorna. Vi har rullskidor för klassisk åkning liksom skate och här hittar ni modeller för både herr, dam och juniorer.
Rullskidor från IDT är mycket riktningsstabila och kommer förborrade från fabrik vilket gör precisionen fulländad och åkkänslan hög. Pölder Sports rullskidsspecialister kan varmt rekommendera alla rullskidor från IDT oavsett om du är ny eller elitåkare - här finns en modell för alla. Om du vill veta mer om modellerna eller IDT så kontakta oss via kundsupport eller så är du så klart alltid välkommen att ring oss också.

Läs mer +