Längdskidor och pjäxor från Madshus

Känsla för detaljer är något som definierat Madshus skidor i över 100 år - från handtillverkade skidor till dagens finjusterade produktion. Ambitionen har aldrig vacklat och man väljer material av högsta kvalitet för att kunna tillverka de bästa skidorna.

Madshus Historia

Detta startade redan 1906 då Martin Madshus började handtillverka träskidor i hans pappas lada. För att hitta absolut bästa virke till skidorna inspekterade man stående träd och markerade de finaste med M med hjälp av en yxa. Dessa träd förvandlades senare till skidor genom fint hantverk.
Dagens processer och material är givetvis något helt annat, men principen är densamma. Noggrant utvalda material och precision i tillverkningen ger de allra bästa produkterna.

Varför ska jag välja Madshus?

Tack vare att Madshus länge har tillverkat längdskidor så sitter de på en väldigt bred kunskap kring vad de olika längdåkarna behöver. I Madshus sortiment hittar du längdskidor och tillbehör som passar allt från nybörjaren till elitåkaren.

På Pölder Sport har vi jobbat med Madshus i över 30 år

Under årens lopp har vi fått otroligt många nöjda Madshuskunder. Det norska märket har alltid levererat bra produkter och skidor med fin känsla för både motionär och elit. Förutom längdskidor finns numera även mycket bra pjäxor och stavar i Madshus produktportfölj. Bra för dig som vill vara helt Madshus-kittad.

Läs mer +