Mila

Pannlampor har blivit allt mer populära hos idrottsutövare, i yrkesliv och i vår fritid. Milas pannlampor är anpassade efter det mänskliga ögat och ger samma ljus som vanligt dagsljus. Pannlamporna tål tuffa tag i det nordiska klimatet och kan användas i ur och skur. Du kommer uppleva en väldigt jämn ljusbild och det blir lättare att upptäcka ojämnheter, stenar, rötter, sprickor och annat som döljer sig i mörkret.

Mila startade sin tillverkning 1983 och då satsade man främst mot orientering. Under senare delen av 1990-talet utökade man sortimentet till att även innefatta produkter för yrkesfolk.

Mila Halogen startades 1983 och tillverkningen bestod då främst av pannlampor för orientering. Sedan 1997 drev Jari och Irmeli Sevilä verksamheten och de utökade sortimentet till att även innefatta produkter för yrkesfolk.
Hos Pölder Sport hittar du pannlampor från Mila för orientering, skidåkning och yrkesliv. har du frågor kring val av pannlampa är du varmt välkommen att kontakta någon av våra specialister.

Läs mer +